DEDADER
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
info@dedader.com
Menü

DEDADER Başkanı Kasım Kabak'ın Konuşması

DEDADER Başkanı Sn. Kasım KABAK ın Fakültemizde Rektörümüz Prof.Dr. A. Kemal ÇELEBİ'ye ödül takdimi Konuşması
Sayın rektörüm, sayın kaymakamım, sayın belediye başkanım. Üniversitemizin çok kıymetli akademik kadrosu değerli demircili hemşerilerimiz.
Bugün buraya Manisa Celal Bayar Üniversitesi rektörü sayın Ahmet Kemal Çelebi Bey in Demirci ziyareti kapsamında bir araya geldik. Hepiniz hoş geldiniz sefa geldiniz.
Ülkemizin zor bir döneminde üniversitemize rektör olarak seçilen hocamızın üniversitemizin fakültelerindeki başarılı akademik çalışmalarından dolayı tebrik ve takdir, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca; eğitim fakültemize ve Meslek Yüksek Okulumuza gerek yeni bölümlerin açılmasında, gerek mevcut bölümlerin kadrolarının güçlendirilmesinde gerekse fakültenin geleceği adına yeni kadroların verilmesinden dolayı verdiği destekten dolayı sayın rektörümüze minnettarız.
Başta derneğimiz (DEDADER) ve demircili hemşehrilerimiz olarak üniversitemiz için yapılacak çalışmalarda bugün olduğu gibi bundan sonrada rektörümüze, dekanımıza, Meslek Yüksek Okulu Müdürümüze ve çok kıymetli akademik personelimize hizmete devam edeceğiz.
Halk arasında bir deyim vardır. ‘’ o iş bende ‘’ üniversitemizin gelişmesi noktasında tabiri caiz ise o iş bizde.
Bu günün anısına hazırladığımız plaketi sayın rektörümüze birlikte takdim için sayın kaymakamımızı ve sayın belediye başkanımızı buraya davet ediyorum.

VİDEO ADRESİ: https://www.youtube.com/watch?v=kNO-nB2ckJs