DEDADER
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
info@dedader.com
Menü

DEDADER'den Dekan Ataç'a Hayırlı Olsun Ziyareti

DEDADER Başkanı Kasım Kabak ve üyelerden İsmail Aşıcı, idris Akkuzu Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ahmet Ataç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
DEDADER Başkanı Kasım Kabak Demirci Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Kasım Kabak “DEDADER olarak bizlere görev verildiğinde her zaman hazır olduklarını ifade ederek, Eğitim Fakültesi'nin gelişmesi ve büyümesi noktasında sizlerinde büyük emekleri olacağına inanıyorum " dedi.
Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Ataç ise " Demirci güzel bir ilçemiz. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kemal Çelebi, Demirci'ye ayrı bir önem vermektedir. Demirci Eğitim Fakültesinin gelişmesi, yeni bölümler kazandırmak için çalışacağız " dedi.
Ayrıca Prof.Dr. Ahmet Ataç “DEDADER’in önderliğinde ve değerli Demircili halkımızın destekleriyle Akademik Personel Tesislerinin hizmete girmesi bizleri sevindirmiştir. Şu anda öğretim görevlilerinin yeni binalarına taşınacaklarını belirterek , DEDADER’i bu gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi

upload/48/wbhe_dekan-ziyaret-1.jpgupload/48/wbhe_dekan-ziyaret-2.jpgupload/48/wbhe_dekan-ziyaret-3.jpg